Leiligheter med det beste av alt

Rovik Brygge er det boligprosjektet som skiller seg mest ut i Sandnes akkurat nå. Med sin unike beliggenhet og spennende arkitektur har interessen blitt formidabel. Kombinasjonene av det tilbaketrukne og nære, det maritime og solfylte, og en utsikt ingenting kommer i veien for, er helt unikt.

Med leiligheter fra 37-127 m² BRA vil Rovik Brygge innfri mange ulike boligdrømmer.

De 72 leilighetene kommer fordelt på 3 bygg som blir liggende langs bryggen, mot fjorden, med et flott grøntområde foran. Leilighetene starter i byggets 2. etasje med parkeringsanlegg i 1. etasje.

37-58 m²

1 soverom

På Rovik Brygge vil det komme et utvalg mindre og smarte leiligheter, som rommer mer enn man skulle tro. Med arealer fra 37-58 m² BRA og 1 soverom er dette perfekte leiligheter for deg som ikke trenger så mye plass, pendler eller er i byen ofte nok til å ville ha ditt eget sted. Eller kanskje er dette din eller deres første leilighet? En meget god start, i så fall.

68-98 m²

1-2 soverom

Vi har også et flott utvalg av mellomstore og utrolig flotte leiligheter, med arealer fra 68-98 m² BRA og 1-2 soverom. Disse kommer i mange varianter. Er dette størrelsen for deg, ta deg god tid til å se på utvalget og de forskjellige romløsningene, for å finne leiligheten som matcher din smak og dine behov. Men ikke vent for lenge – interessen er stor.

107-127 m²

2-3 soverom

For deg som vil ha stor plass og unne deg det beste, finner du et godt knippe med superlekre leiligheter med arealer fra 107-127 m² BRA og 2-3 soverom. Disse leilighetene har absolutt alt og står sånn sett godt til de eksklusive rammene som Rovik Brygge ellers er omgitt. Tilbaketrukket, men nært, på solsiden ved bryggekanten, og med den roen som fjorden gir, er dette leiligheter du virkelig vil nyte livet i.