Leiligheter med det beste av alt

Rovik Brygge er det boligprosjektet som skiller seg mest ut i Sandnes akkurat nå. Med sin flotte beliggenhet og spennende arkitektur har interessen for Rovik Brygge blitt formidabel. Kombinasjonene av det tilbaketrukne og nære, det maritime og solfylte, og en utsikt det trolig ikke vil bli noe som skygger for, er helt unikt.

Med leiligheter fra 37-163 m² BRA vil Rovik Brygge innfri mange ulike boligdrømmer.

De 72 leilighetene kommer fordelt på 3 bygg som blir liggende langs bryggen, mot fjorden, omgitt av et parkområde og en promenade langs bryggen. Leilighetene starter i byggets 2. etasje med systemparkeringsanlegg i 1. etasje.

37-58 m²

1 soverom

På Rovik Brygge vil det komme et utvalg mindre og smarte leiligheter, som rommer mer enn man skulle tro. Med arealer fra 37-58 m² BRA og 1 soverom er dette perfekte leiligheter for deg som ikke trenger så mye plass, pendler eller er i byen ofte nok til å ville ha ditt eget sted. Eller kanskje er dette din/deres første leilighet? En meget god start, i så fall.

68-98 m²

1-2 soverom

Vi har også et godt utvalg av mellomstore og flotte leiligheter, med arealer fra 68-98 m² BRA og 1-2 soverom. Disse kommer i mange varianter. Er dette størrelsen for deg? Ta deg god tid til å se på utvalget og de forskjellige planløsningene når de lanseres i starten av november, så finner du leiligheten som matcher din smak og dine behov. Men ikke vent for lenge – interessen er stor.

107-163 m²

2-3 soverom

For deg som vil ha stor plass og unne deg det beste, finner du et godt knippe med superlekre leiligheter med arealer fra 107-163 m² BRA og 2-3 soverom. Disse leilighetene har det meste og står sånn sett godt til de eksklusive rammene som omgir Rovik Brygge. Tilbaketrukket, men nært, på solsiden ved bryggekanten, og med den roen som fjorden gir, er dette leiligheter du virkelig vil nyte livet i.